Warsztaty kulinarno-żywieniowe już za nami

W dniu 27 lutego 2016 r. podczas warsztatów kulinarno-żywieniowych organizowanych przez Fundację KTO we współpracy z Bankiem Żywności uczestniczki ze Słopnic poznały nowe przepisy na zdrowe i smaczne potrawy.
Było smacznie, ciekawie, a podczas gotowała panowała swobodna i pogodna atmosfera.
Warsztaty prowadziła Pani Anna Patrzałek – dietetyk, specjalista ds. dietetyki pediatrycznej, edukator żywieniowy i pasjonatka zdrowego żywienia.

Przepisy na potrawy z warsztatów

warsztaty_kulinarne_Słopnicewarsztaty_kulinarne_Słopnice3

warsztaty_kulinarne_Słopnice1
warsztaty_kulinarne_Słopnice2
warsztaty_kulinarne_5
warsztaty_kulinarne_Słopnice4

Warsztaty zostały zrealizowane w ramach działań towarzyszących w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014-2020 współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym Podprogram 2015.POPZ-logotypy_mini

Ten wpis został opublikowany w kategorii Bez kategorii. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.